Kentucky

View listings

Realigro.com.hr je prva tražilica širom svijeta za promet nekretninama pomoću koje možete, bilo gdje u svijetu, pregledavati popise stambenih nekretnina za prodaju Kentucky

Nekretnina za prodaju u Kentucky

Kentucky je država na jugoistoku Sjedinjenih Američkih Država, s Frankfortom kao glavnim gradom, na sjeveru graniči s Ohioom, Illinoisom i Indianom, na jugu s Tennesseejem, na istoku Virginije i na zapadu je mokro od Missouri i istočno od planinskog masiva Appalachian. Najveći grad u državi, Louisville, domaćin je Kentucky Derbyja, poznate konjske utrke održane u Churchillu Downsu.

Tražite nekretninu za prodaju u Kentuckyju i želite informacije o tržištu nekretnina?

Morate znati da je nakon rekordne 2017. godine na tržištu nekretnina u Kentuckyju nastavila snažna prodaja i povećanje vrijednosti u siječnju.

 Ukupna prodaja nekretnina za prodaju u Kentuckyju u siječnju bila je druga po veličini ikad zabilježena u siječnju. Iako je prodaja u domu neznatno opala u prvom mjesecu ove godine, aktivnost je još uvijek jaka u mnogim dijelovima države i na povijesnim je vrhuncima, unatoč potisnutim razinama zaliha. Ove bi godine trebalo nastaviti dobro kretanje na tržištu i još više će se povećavati ako se poveća broj dostupnih kuća za prodaju, posebno kroz novu izgradnju.

 Prosječne cijene nekretnina prodanih u Kentuckyju povećale su se u siječnju za 4,6 posto, što je rezultiralo najvišom prosječnom cijenom.

 Ukupni nedostatak stambenog prostora i njegov utjecaj na više cijene nekretnina promijenili su prodajnu aktivnost u većem dijelu SAD-a prošlog mjeseca. Iako je dobra vijest da je promet kupaca još jači nego početkom prošle godine, prodaja na nacionalnoj razini nije pratila smjer i ostala daleko iza prošlog siječnja. Jasno je da preveliko tržište sada postaje sve manje pristupačno i da očajnički trebaju nove zalihe kako bi ublažile nagli rast cijena.

 U Kentuckyju je pristupačnost manje problematična nego u mnogim dijelovima zemlje. U tri najveća gradska područja, Louisville, Lexington i sjeverni Kentucky, prosječne cijene kuća i dalje su bile 30-35% niže od Sjedinjenih Država u cjelini.

Tržište nekretnina za prodaju u Kentuckyju postat će konkurentnije s promjenom vremena, kupci nastavljaju tražiti nekretninu za prodaju u Kentuckyju i obećanje o višim kamatnim stopama ostaje na horizontu. Tko planira kupiti nekretninu za prodaju u Kentuckyju ovog proljeća, trebao bi uskoro dobiti hipoteku i, obrnuto, prodavači koji će citirati svoj dom u proljetnim ili ljetnim mjesecima trebali bi sada početi s pripremama kako bi bili spremni za polazak kada dođe trenutak popis. Budući da je gospodarstvo u dobrom stanju, predviđam da će imovina Kentuckyja nastaviti postojanim tempom tijekom cijele godine.

Karta, kretanje cijena i statistike

Povezano Nekretnine

Cod. 9538

Prodaja Poljoprivredno zemljište, Kentucky, Adair County, Frankfort, Frankfort

3,222,503.45HRK
Prodaja
Poljoprivredno zemljište

165921113 m²
40 + hektara zemljišta s mnogim velikim hrastovima i
UNAVAILABLE
Cod. 6380

Prodaja Seoska kuća, Kentucky, Allen County, Muldraugh, 203 Basham Court

443,527.36HRK
Prodaja
Seoska kuća

1242 m²
203 Basham sud Muldraugh, KY 40155
UNAVAILABLE
Karta, kretanje cijena i statistike
 
 
2005-2023 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Postavke

    Za bolje korištenje Realigro web stranica, postaviti postavke za jezik, valuta, kvadrata ili sq ft .

    Postavite sada Ne prikazuj ponovo
BB